Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Magunkról

2010.04.01. 21:48 :: polg.elnok

 

Megalakultunk. Sokan most azt mondhatnák, hogy „ismét egy civil egyesület”. Igazuk is lehetne, de nincs.
 A pontos neve egyesületünknek: Levéli Polgárőr Egyesület. Az egyesület nem öncélú terveket fogalmazott meg, és rögzített az Alapszabályzatban. Nem „külső késztetésre” döntött úgy 15 fő levéli lakos, hogy létrehozza ezt az egyesületet. Célként határoztuk meg, hogy szűkebb lakóterünkben a lakosság biztonságérzetének növelését, az önkormányzati, a közösségi, községi vagyon, a köztisztaság megóvását, környezetünk védelmét.
Jelenleg a Bírósági regisztrálásra várunk, addig konkrét közterületi tevékenységet nem végezhetünk. Azonban a működést szabályzó belső rendelkezések, együttműködési megállapodások előkészítése folyamatban van. A leginkább szükséges felszerelésekre az árajánlat kérése megtörtént.
Sajnos ebben az évben több pályázatról „lecsúsztunk”, így csak a tagdíj, valamint az Önkormányzat által adott támogatással számolhatunk bevételként. De..! Itt kérem Önöket, hogy amennyiben támogatni tudják egyesületünket azt kérem tegyék meg. Ennek több formája is lehet: pártoló tagként , vagy egyszeri adományként. (megjegyzem, hogy számlanyitás csak a bírósági bejegyzés után lehetséges, melyet a Rajkai Takarékszövetkezetben tervezünk megnyitni)
A bírósági bejegyzés után válik lehetővé új tagok felvételére is. Tehát aki úgy gondolja, hogy szeretne részt venni e munkában, szeretne egy kicsit tenni azért, hogy  Levélen a közbiztonságot megőrizzük, megszilárdítsuk, az jelentkezhet polgárőrnek.
Azt hiszem, hogy a fentiek alapján láttható, hogy nem "csak egy civil szervezet" jött létre. hanem egy tenni akaró kis csapat
 
 
                                                                                  Fehér Attila
                                                                               egyesület elnöke
 
 
 

A levéli Polgárőr Egyesület alapító tagjai

 
Fehér Attila elnök, Borsody Zsolt alelnök, Molnárné Nagy Edina pénztáros, Tompa Lajos elnökségi tag, Pollreisz Csaba elnökségi tag,Cseri Imre tag, Levéli Tibor tag, Izsó András tag, Boros Attila tag, Gyűrű Zsolt tag, Gerber István tag, Győrfi Zoltán tag, Krajcsirik József tag, Ékes Zsolt tag, Novicz István tag
 
 
 
 
 
 

komment

süti beállítások módosítása